Verdel ICT & Media Sterkste Schakel Rijnland

Verdel ICT & Media levert een totaalpakket aan ICT- en mediaproducten/diensten. Maak kennis met ons bedrijf en lees wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

Computershop
In de computershop van Verdel ICT & Media kun je terecht voor hardware, software en accessoires tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden we hulp bij computerproblemen en repareren wij regelmatig laptops en notebooks.

Automatisering
Het aanleggen en beheren van ICT-oplossingen voor bedrijven, ofwel kantoorautomatisering, ligt aan de basis van ons bedrijf. Wij zorgen bij zowel grote als kleine bedrijven voor een betrouwbaar systeem en verzorgen regelmatig onderhoud aan het bedrijfsnetwerk. Daarnaast denken we regelmatig met organisaties mee om de winstpunten van hun IT-structuur in kaart te brengen en doelstellingen boven tafel te krijgen.

Websites, webshops en applicaties
Verdel ICT & Media ontwerpt en bouwt websites, shops en maatwerksoftware. Wij maken hierbij gebruik van professionele platformen en we betrekken je als klant nauw bij het ontwikkelproces.

Media- en communicatieadvies
Heb je onvoldoende capaciteit, tijd of wellicht kennis om jouw media- of communicatieproject van de grond te krijgen? De communicatieadviseurs van Verdel ICT & Media helpen je graag bij het schrijven van SEO-webteksten, een digitale nieuwsbrief of de inzet van social media. Weet je niet precies welke media-uitingen passen bij welke bedrijfsdoelstellingen? Ga met onze experts op media-expeditie en je loopt met een concreet plan de deur uit.

Printshop
Bedrijfsbrochure, reclame-uiting of advertentie nodig? In de printshop van Verdel ICT & Media zorgen we voor het ontwerp én (digitale) druk- en printwerk.

Over ons
Verdel ICT & Media is letterlijk een groeibedrijf. Wij groeien mee met onze klanten, maar zorgen zelf ook dat onze kennis, vaardigheden en mankracht up-to-date blijven. In 15 jaar tijd hebben wij het vertrouwen van bedrijven in de regio gewonnen. Inmiddels staan we dan ook bekend om partnership en onze no-nonsense mentaliteit, die tot uiting komen in onze slogan: ‘Verdel ICT & Media, wij helpen je verder!’.

Contactgegevens van Verdel ICT & Media

Veenderveld 32
2371 TV Roelofarendsveen

Website

Verdel ICT & Media op social media

LinkedIn Facebook Twitter

Contactpersonen

Maak ook kennis met andere jury/kringleden

  • Jan Bart van der Plas
    Directeur bij KBM Groep

Bekijk alle jury/kringleden